Alycia: de reden voor rel rond Chris Brown en Rihanna

c-breezy-and-alycia-1Dit zou de dame in kwestie zijn waardoor Chris Brown en Rihanna in een fikse ruzie belanden nu ruim een jaar geleden en Chris Brown zijn controle verloor. Zo werd vandaag bekend gemaakt op een (zeer betrouwbaar) Amerikaanse blog. Alycia Bellamy is geen vreemde in de celebscene. Kun jij je nog die scene herinneren van haar in MTV’s ‘Daddy’s Girls’ (Aflevering 1 van seizoen 2)? Vanessa en Angela Simmons gaven haar te kennen ‘uit de buurt te blijven bij die jongen die niet goed voor haar zou was’ maar die ze niet kon loslaten…. Deze zogeheten ‘Skinny Jeans’ blijkt Chris Brown te zijn.

De foto zou gemaakt zijn twee dagen voor de bewuste Grammy avond. Volgens een betrouwbare bron had ‘het stel’ plannen gemaakt een paar speciale door te brengen in L’Eermitage Beverly Hills Hotel dat weekend. Alycia Bellamy is een opkomende zangeres met grote ambities. Ze werd al eerder gespot met Brown en Omarion op een onthullende foto (helemaal links) van een wilde avond. Daarnaast is ze al met andere celebs gespot waaronder Lil Wayne. Het is de vraag of haar carriere op deze manier wel van de grond komt….

01-e1266588997433

Lees ook:Foto mishandelde Rihanna
Lees ook:Rihanna terug naar Barbados?
Lees ook:Rihanna en Chris weer bij elkaar?
Lees ook:Vader Chris Brown: ‘Iedereen maakt fouten’
Lees ook:Beyoncé blank gephotoshopt?

2 reacties op “Alycia: de reden voor rel rond Chris Brown en Rihanna

  1. romeo

    Hopelijk heeft Chris van zijn fouten geleerd en blijft hij nu echt op het goede pad. Als ik Rihanna met deze Alycia Bellamy vergelijk, dan heeft Rihanna toch meer waarde voor mij dan Alycia Bellamy. Chris heeft in mijn ogen echt veel verloren en hopelijk vindt hij zelf ook dat hij zijn lesje heeft geleerd.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.