Categorie: "R&B"

Nieuw album Jaheim

art De nieuwe plaat van Jaheim komt op 9 februari uit op Atlantic Records. Jaheim is een van de meest gewaardeerde r&b/soul artiesten. Hij begint 2010 met zijn nieuwe album “Another Round” waarop zijn negende top-10 uit de Billboard charts staat ‘Ain’t Leaving Without You’.

Op de nieuwe plaat behoud Jaheim zijn zwoele vocalen, uplifting teksten en herkenbare dansplaten die zijn kenmerk zijn geworden sinds zijn debuut in 2001.

Beluister ‘Ain’t Leaving Without You’ hier.

Brace is opgepakt

brace_1

R&B zanger Brace is opgepakt en zit in de gevangenis. Dat heeft zijn management Line Up Events gisteren bevestigd. Het is niet duidelijk wat de exacte reden is dat Brace, die in het dagelijks leven Eddy MacDonald heet, momenteel vast zit. “Wij bevestigen de geruchten dat zanger Brace momenteel in voorlopige hechtenis is genomen in verband met een onderzoek van justitie. Het betreft een privé kwestie, waarbij Brace mogelijk zijdelings betrokken is”, zo luidt de verklaring van zijn management.

Deze vrijdag: R&B Throwback in de HMH

New EditionKomende vrijdag 30 oktober 2009 zal het podium van de Heineken Music Hall worden bestegen door de legendarische R&B/Soul acts: New Edition, Az Yet, Shai, Montell Jordan, Next, Jon B, Case en Adina Howard. Mits ze allemaal komen dan. Paspoortcontroles, op tjd op het vliegveld zijn, reizen is voor artiesten natuurlijk wel een uitdaging.

De hoofdact tijdens deze avond is er eén waar velen op hebben gewacht. De heren van New Edition zijn inmiddels al meer dan twintig jaar present in de muziekbusiness als groep, zowel als individueel. Geïnspireerd door de legendarische groep The Jackson 5, braken de heren in 1983.

Album Mariah Carey als magazine te koop

Omdat cd’s nauwelijks nog verkopen, boren artiesten hun creativiteit aan op zoek naar nieuwe verdienmodellen. Mariah Carey heeft haar nieuwe album ‘Memoirs Of An Imperfect Angel’ vermomd als magazine. Het is een 34 pagina’s tellende publicatie van Elle Magazine, die volstaat met zogenaamde ‘Carey-vriendelijke’ advertenties. Dat zijn bijvoorbeeld Elizabeth Arden en het Bahamas Board Tourism.