Breng je stem uit op State Awards 2009

c55297ba3e6d10cd8ffebfc634869831Wie maakte de beste mixtape dit jaar? Welke hiphopartiest zette in 2009 de beste live act neer en wie wordt Rookie of the Year? Op maandag 14 december wordt het bekend gemaakt als de State Awards weer worden uitgereikt in de Melkweg, Amsterdam.

De genomineerden van de State Awards 2009 zijn bekend en jij kunt stemmen tot donderdag 1 december aanstaande.

Meer dan de helft van het lijst bestaat uit Top Notch artiesten. Dio is met zijn megahits ‘Tijdmachine’ ft. Sef en ‘Aye’ ft. Sef genomineerd in vijf categorieën. Zwart Licht, vorig jaar nog winnaar van de Drop Your Demo Award voor aanstormend talent, maakt kans op maar liefst zes prijzen, inclusief een nominatie voor Beste Producer voor ‘Hayzee’. De andere Top Notch genomineerden zijn: Fresku, Kempi, Fakkelbrigade, Flinke Namen, Big2, Winne en Salah Edin.

Stemmen kan hier tot donderdag 1 december. Nieuw dit jaar zijn de 101Barz Award voor beste studiosessie en de Lijn5 Award voor beste verse. De State Awards wordt georganiseerd door BNN en State Magazine.

Op maandag 14 december vindt de uitreiking van State Awards plaats in de Melkweg, Amsterdam.

Lees ook:3x Edison-nominatie voor De Jeugd van Tegenwoordig
Lees ook:Public Enemy ook naar Rotterdam!
Lees ook:Bone Thugs ‘n Harmony @ Melkweg
Lees ook:Lil Wayne, T.I. en Mariah genomineerd voor VMA
Lees ook:Alexander O’Neill in Amsterdam en Groningen

Eén reactie op “Breng je stem uit op State Awards 2009

  1. Vulpen

    Naar mijn idee een slecht georganiseerde Award-Show, waarbij een spanningsopbouw voor de prijsuitreikingen miste en de artiesten niet goed ‘in het zonnetje gezet’ werden. Daarvoor ben ik vanuit Tilburg dus naar Amsterdam gegaan. Ben blij dat ik er was, om het vervolgens in mijn eigen woorden in een verslag op te schrijven.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.