Live album Boris

Boris bm by Corb!no

Op 13 november verschijnt het live album van Boris: Live My Life Live. Deze CD bevat een registratie van de releaseshow Live My Life. In een uitverkocht Paradiso werd de aftrap gegeven voor de clubtour van 24 concerten die dit voorjaar hebben plaatsgevonden. De CD bevat veel stukken van de Live My Life CD aangevuld met eerder werk.

Sinds jaren wordt er gevraagd om live-werk van Boris op CD uit te brengen. Op deze zeventien tracks tellende CD wordt hier gehoor aan gegeven. Op 12 november vindt de CD presentatie plaats in Paradiso, kleine zaal. Dit is een besloten avond.

Tegelijk met het album komt ook de nieuwe single Bubblin’uit. Deze track komt van het Live My Life album wat in januari dit jaar uit is gekomen. Op de B-kant van de fysieke single staat het gehele Paradiso concert in beeld en geluid, zoals dit is opgenomen door Fabchannel, gecomprimeerd voor gebruik op I-Pod, I-Phone, Playstation 3 en alle andere telefoons en hand held computers.

Op 11 december wordt in Heerhugowaard de aftrap gegeven van The Groovalicious Tour. In deze dubbele headlinertour bundelen Boris & band en The Wicked Jazz Sounds Band hun krachten voor negen grote optredens, samen met voorprogramma Jenny Lane en features Do en Caro Emerald.

Lees ook:Nieuwe track: T.I. featuring Rihanna
Lees ook:Gratis naar Dio’s releaseparty?
Lees ook:Beyonce naar Nederland?
Lees ook:Naar Marokko met Metz!
Lees ook:Album 50 Cent binnen 24 uur nr. 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.