Expositie Typofunk vol. 3 in Amsterdam West

Expositie Typofunk vol. 3 in Amsterdam WestDe Amsterdamse graffiti-scene was de voedingsbodem voor Pieter Ceizers creatieve carriere. Op 11-jarige leeftijd raakte hij als skateboarder gegrepen door de muurtekeningen en de artiesten die de skatebanen op het oude museumplein tot leven brachten. Kort daarop ging hij zelf met verf de straat op om zijn alter-ego “Ceizer” over het voetlicht te brengen.

Daarna volgde hij een grafische opleiding op de kunstacademie in Den Haag. Na drie veelbewogen jaren voelde hij de drang om de academie achter zich te laten. Sindsdien is Ceizer fulltime actief als typografisch artiest en grafisch ontwerper. Typofunk Vol. 3 is de nieuwe typografische expositie van Pieter Ceizer, bekend van zijn kledinglabel Pimpalicious Living.

Typofunk is niets minder dan een wereld van brutale levenslust waar Ceizer met zijn typografie al een paar jaar aan bouwt. In die wereld is geen tijd voor sleur of zwaarmoedigheid, het draait om funk, jazz, feelgood en succes. Als je aan zijn complexe lettertekeningen al een filosofische boodschap wilt toekennen, dan is het de filosofie van de levenskunstenaar die het spel door heeft. Na het bekijken van zijn werk, waar woord, kleur en beeld haast onnavolgbaar in elkaar verweven zijn, weet je zeker dat ook op jou een wereld van mogelijkheden ligt te wachten.

Kom gezellig langs en geniet van de mooie prints en sketches van Pieter Ceizer met een drankje en muziek van Statik Music.

Datum:
Vrijdag 20 November, 20:00 uur tot 00:00 uur.

Locatie:
Projectspace Streetlab, Meneer de Wit
Postjesweg 2, Amsterdam

www.pimpalicious.com
www.ceizer.com

Lees ook:Snowboardsensatie voor de Xbox 360
Lees ook:Meedoen met Typhoon?
Lees ook:Laatste optreden Lange Frans & Baas B
Lees ook:Delic opent galerie
Lees ook:Kanye West in pornofilm?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.