De comeback van Partysquad’s Jerry

1478798.medium

The Partysquad is in Nederland na jarenlang hits scoren en talloze succesvolle feesten een begrip als het gaat om muziek. Toch is het indrukwekkend te noemen dat het dj-duo bestaande uit Jerry (Leembruggen) en Ruben (Fernhout) een samenwerking aangaat met de uit Philadelphia afkomstige Diplo (Wesley Pentz). De Grammy genomineerde dj, producer en songwriter brengt onder zijn Mad Decent label samen met The Partysquad de Hollertronix #10 / Murderer EP uit in Amerika.

The Partysquad was begin 2008 al intensief bezig met het opzetten van projecten over de grens totdat Jerry in de zomer van dat jaar een ernstig ongeluk kreeg op Ibiza. Met deze EP wordt er een voorschot genomen op de uitgestelde internationale plannen. Er zijn ook nog een aantal online releases gepland. Maar Nederland wordt uiteraard niet de rug toegekeerd. In het tweede kwartaal van 2010 staat Jerry’s comeback gepland en de release van een nieuwe single & videoclip voor het Nederlandse publiek.

De “Murderer EP” is de laatste in de Hollertronix serie (#10) van Mad Decent en bevat 4 nummers. De track Rage is in Nederland bekend als Sta Stil Dan Pt. 2, de track CrazyFunkyStyle is hier onder dezelfde titel geliefd op de dansvloer. Hollertronix #10 / Murderer EP is digitaal, op cd en  op vinyl (!) verkrijgbaar. Het artwork is ook te bewonderen op twee kleuren t-shirts, beide in gelimiteerde oplage te koop.

Lees ook:Unofficial video ‘Murderer’ The Partysquad
Lees ook:Jerry van The Partysquad zwaar gewond
Lees ook:Toestand Jerry ‘kritiek maar stabiel’
Lees ook:Premiere: dubbele video Beyonce
Lees ook:Nieuwe single U-Niq met Shyrock: ‘Instinct’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.