Manager lichtte Lange Frans op

frans4_3

Lange Frans is naar eigen zeggen jarenlang opgelicht door zijn manager. Willem van den Brandt zou een aardig bedrag van de rapper achterovergedrukt hebben.

Frans liet in een interview in De Telegraaf weten: “Het gaat om meer dan een paar duizend euro. Het duurde even voordat we erachter kwamen dat er regelmatig geld verdween. Pas toen we vragen gingen stellen waarop Willem geen antwoord kon geven, kregen we argwaan”, leggen Frans en zijn vrouw Daniëlle uit. “Hij beloofde van alles, maar kon niets waarmaken.”

Van den Brandt ontkent de beschuldigingen. Hij regelde drie jaar de handel en wandel van Lange Frans. “Achteraf weten we dat hij veel te laks is geweest. Onze financiën waren een puinhoop. Wij hadden nauwelijks inzage en merken dus veel te laat dat hij geld liet verdwijnen”, zegt Daniëlle in de krant.

Frans heeft niet echt geluk met zijn managers. Drie jaar geleden werden de rapper en zijn maatje Baas B slachtoffer van een nep-manager. Die regelde zogenaamd optredens voor de Nederlandse rappers en stak het geld in eigen zak. Van den Brandt trok destijds aan de bel en maakte de oplichting bekend.

Lees ook:Zoon voor Lange Frans!
Lees ook:Lange Frans telt af
Lees ook:Zoon voor Lange Frans
Lees ook:Is Nederland Ali B-moe?
Lees ook:Lange Frans en Baas B: ‘Complot Pim Fortuyn’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.