Donnie Klang?!

Kan iemand mij iets uitleggen?

Hoe kan het dat iemand als P. Diddy zoveel tijd, geld en energie steekt in iemand als Donnie Klang?

Voor wie geen flauw idee heeft over wie ik het heb: Donnie Klang viel buiten de groep in Making the Band, maar werd een solo-carriere aangeboden. Waarom?

Kijk, dat Danity Kane en Day 26 hitpotentie hebben snap ik. Maar Mr. Klang?

Als hij een goede stem had en een sprankelende persoonlijkheid, zou ik deze vraag niet stellen. Maar bekijk bijvoorbeeld deze clip en vraag jezelf dan af: hoezo?!

Lees ook:Diddy zoekt jou
Lees ook:Nieuwe video: R. Kelly ‘Skin’
Lees ook:Missy Elliot met Danity freakin’ Kane
Lees ook:Nieuw album Kidz in the Hall
Lees ook:Diddy’s Danity Kane gereanimeerd

4 reacties op “Donnie Klang?!

  1. Moi

    Mss rook Diddy geld door zijn looks.Niet dat ie knap es ofzow maar pff…kweenie. Day26 vind ik ook niks en DK valt wel mee. Diddy is de laatste tijd niet serieus bezig.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Robbie

    Fock jullie man, Danity Kane en Day 26 allebei nummer 1 albums zegt genoeg denk. Diddy is hier zeer sirieus mee bezig! Check de filmpjes op Youtube de chicks worden gek van Donnie als ie al een gebouw binnen loopt.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Jeroen

    Dat meiden gek worden als ze Donnie zien zegt niets. Hij heeft vergeleken met Danity Kane en Day26 en heel kleine fanbase.

    Er wordt ook verwacht dat Donnie in zijn eerste week in Amerika maar 20000 albums verkoopt en dus lang niet op de 1e plaats in de album 200 komt.

    Danity Kane vind ik een super leuke groep en verdient veel meer succes dan ze nu hebben (Diddy moet ze beter promoten) en day26 vind ik ook wel goed, alleen Donnie kan echt niet zingen….!

      /   Beantwoorden  / 
  4. Moi

    DK verdient idd meer succes dan dat ze nu hebben.Day 26 vind ik persoonlijk niet zo goed.Ik had veel verw8 toen ik hun eerste single hoorde,maar tevergeefs.Ze stonden wel op 1 maar daalden snel.Donnie Klang zijn nieuw album moet het vooral hebben van de producties.”My Idol” en “Catch My Breath” zijn de hoogtepunten op het album.Zijn album kwam trouwens ergens op nummer 22 binnen in de top 200.Zal wel snel dalen denk ik,gebeurt vaak.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.