Update: Brace blijft voorlopig bukken voor zeepjes

200px-BraceOndanks dat het management geen commentaar wilde geven heeft Loes Falix, de moeder en voormalig manager van zanger Brace, toch een boekje open gedaan over zijn arrestatie. “Brace reed samen met een vriend naar zijn roadmanager”, vertelt Loes aan RTL Boulevard. “De vriend moest nog een schuld afbetalen, maar er ontstond een ruzie over het bedrag. Toen het uit de hand liep, kwam de politie erbij.” Loes weet zeker dat haar zoon onschuldig is. “Hij heeft verder niks gedaan. Hij was er zijdelings bij betrokken. Toch is hij opgepakt, omdat hij erbij aanwezig was.” Toch kwam bij HHB een heel ander bericht binnen….

De zanger is erg opgefokt sinds hij in de gevangenis zit. “Het gaat om een vriend en niet om hem”, legt Loes uit. “Hij had liever een bank beroofd, dan was hij tenminste echt schuldig. Hij heeft nog geen verklaring afgelegd en wordt vastgehouden tot aan het einde van het onderzoek. Dit kan oplopen tot zestig dagen. Ik verwacht dat hij over een week of twee wordt voorgeleid, maar dat hangt af van de officier van justitie.”

Tevens kwam op de redactie van HHB een ander bericht binnen. Brace zou betrokken zijn geweest bij het in elkaar slaan van een homo. Ook bij dit bericht was Brace niet de aanstichter maar wel degelijk aanwezig op ‘de verkeerde plaats en de verkeerde tijd’. Hoe de twee berichten op elkaar aansluiten weten we zelf ook niet, maar we gissen dat het vanzelf bekend wordt zodra de zaak van de ongelukkige zanger voorkomt.

Lees ook:Brace is opgepakt
Lees ook:Miss Universe Japan & Trinidad maken porno
Lees ook:40/40 Club Jay-Z onder vuur
Lees ook:Britney goes urban?
Lees ook:Ken je klassiekers: Milli Vanilli

Eén reactie op “Update: Brace blijft voorlopig bukken voor zeepjes

  1. rachelle

    ik vind jou top en ik heb heel veel megemaakt thuis en jou muziek raakt mij xx (L)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.