Debuutsingle Sjaak

Sjaak, al enige tijd het hiphoptalent uit Amsterdam Oost, presenteert vandaag dan eindelijk zijn debuutsingle: ‘Baby go down’. Het nummer is digitaal aan te schaffen via de welbekende downloadshops.

Daar waar Sjaak op straat furore maakte met gangsterrap met een dikke knipoog (mixtape Sjaakmat en videoclips als ‘Ik heb schijt’, ‘Dubbel O’ en ‘Shit is gruwelijk’) en in de hitlijsten scoorde met toegankelijke hiphop (singles als ‘Stuk’, ‘Baas’ en ‘Whoop whoop’) introduceert hij op zijn debuutsingle een nieuw geluid. ‘Baby go down’ is een uptempo dancenummer waarin duidelijk de hiphopinvloeden van Sjaak en producer Brownie Dutch terug te horen zijn. Wat onveranderd blijft aan Sjaak zijn z’n hilarische punch lines, onnavolgbare flows en geheel eigen vocabulaire. De bijbehorende videoclip is geregisseerd door Eville Media (bekend van o.a. ‘Darryl Express’) en laat zien hoe Sjaak de ene na de andere dame zonder enige moeite om zijn vinger windt.

Op dit moment werkt Sjaak aan zijn tweede mixtape, Rondje van de Sjaak, waarvan ‘Baby go down’ de eerste single is. Bekijk de bijbehorende videoclip hier

Lees ook:Darryl & Reejon lanceren A-Town Swagg
Lees ook:Nieuwe video: Dicecream & The Partysquad ‘Whoop! Whoop!’
Lees ook:Ali B’s Sjaak: ’11 april is het Sjaakmat!’
Lees ook:‘Eeyeeyo’ succesvolste hiphopsingle 2008
Lees ook:Partysquad, Sjaak, Dio en Sef worden boyband

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.