Salah Edin komt met ultimatum voor Geert Wilders

Zojuist is bekend geworden dat Salah Edin van Geert Wilders eist dat hij ten overstaan van de complete wereldpers erkent dat hij de verkeerde foto voor Mohammed B in 'Fitna' heeft gebruikt.  "Er is een brief van mijn advocaat de deur uitgegaan. Als hij daar morgen niet op heeft gereageerd, klagen we hem aan."

De beruchte politicus kondigde eerder vandaag al aan dat hij zijn film zou aanpassen wanneer hij hem opnieuw online zet. Daar heeft Salah geen boodschap aan. "Die film is al acht miljoen keer bekeken! Ik neem daar geen genoegen mee." Naast de rectificatie eist de rapper ook een schadevergoeding. "Over een paar maanden komt mijn plaat uit en niet alleen in Nederland. Ook in Amerika en het Midden-Oosten. Ik wil niet dat winkeliers mijn album gaan weigeren omdat ze denken dat ik met Wilders samenwerk."

Geert was de hele dag onbereikbaar voor commentaar. Verstandig.

Lees ook:Salah Edin krijgt 3000 euro van Wilders
Lees ook:Salah Edin vs Geert Wilders
Lees ook:Salah vs Geert – The Final
Lees ook:Eminem aangeklaagd voor mishandeling
Lees ook:‘Appa maakt Fitna soundtrack’

6 reacties op “Salah Edin komt met ultimatum voor Geert Wilders

  1. Jay1

    Goeie actie dit… hoop dat dit eindelijk eens tot politiek nederland doordringt: we lopen altijd achter de feiten aan. GO SALAH EDIN!

      /   Beantwoorden  / 
  2. rohtop

    Salah Edin kijkt niet alleen altijd boos, hij is het nog ook! en terecht overigens…

      /   Beantwoorden  / 
  3. Lappy

    Ik vind het niet terecht.

    Salah gebruikt dit als een smerig excuus voor bekendheid.
    Neemt niet weg dat Wilders zijn film moet herzien en excuses moet maken richting Salah zelf.

    Maar wat hij nu doet is zo veel mogelijk de publiciteit opzoeken ermee (kom op zeg, Pauw & Witteman).
    Voor mij is Salah een farce, een karikatuur.
    Hij vervloekt het kapitalisme terwijl hij zelf een gore oppertunist is. bah.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Jim45c

    Lappy,

    Het mes snijdt aan 2 kanten, hij heeft van de onhandigheid van Wilders, een positieve draai voor hem zelf gegeven in de vorm van publiciteit. Maar zeg zelf, als je wordt vergeleken met een moordenaar en in die context wordt meegetrokken bij iemand anders zijn visie dan zou je zelf toch ook reageren als dit onterecht is? Salah Edin laat niet over zich heen lopen, vandaar deze reactie lijkt mij. En het is gewoon slim van hem.

    Nu je ziet dat het kabinet in zijn geheel over Wilders valt geeft al aan dat er iets niet pluis is daar in Den Haag. Als een rapper als Salah Edin, of Lange Frans dit aan de kaak kan stellen door muziek is dit toch alleen maar goed? De laatste jaren leven de mensen hier echt achter de feiten aan. Zoveel dingen kunnen beter geregeld worden of voorkomen als er goed wordt nagedacht over consequenties van beslissingen. Nu is het echt, we zien wel…

    Heel veel mensen, inclusief mijzelf, weten niet wat er gaande is in het binnenhof. Ze zeggen transparant te zijn, maar zijn het niet. Als je niks te verbergen hebt voor het volk, waarom dan zo geheimzinnig?

      /   Beantwoorden  / 
  5. J

    Jongens toch. Het is zijn eigen schuld! Als SALAH EDIN zo ruig is om zichzelf af te spiegelen als Mohammed Bouyeri op zijn eigen cd notabene, moet je ook niet gaan zeuren als iemand – naar alle waarschijnlijkheid niet opzettelijk – jouw foto aanziet als die van Mohammed B.

      /   Beantwoorden  / 
  6. Jay1

    Ik vind het niet de schuld van Salah Edin, het geeft alleen maar weer aan dat in dit geval (het had ook een andere cultuur kunnen zijn) de marokkaanse gemeenschap over 1 kam wordt geschoren. Als je de 2 foto’s naast elkaar legt zie je dat de gezichten anders qua vorm zijn, het is maar net wat je zelf wilt zien.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.