Salah Edin vs Geert Wilders

Dat Geert Wilders elke Marokkaan voor een terrorist aanziet bleek gisteravond wel weer tijdens de release van 'Fitna': in plaats van een afbeelding van Mohammed B monteerde Geert een foto van Salah Edin in zijn beruchte film.

Volgens Top Notch baas Kees de Koning is de rapper op dit moment aan het bedenken of hij stappen gaat ondernemen tegen de politicus. Gratis krant Dag maakte deze blunder al eerder. De Koning: "We wilden destijds met die foto een statement maken over het idee dat in de ogen van velen elke Marokkaan een terrorist is. Keer op keer wordt bewezen dat we gelijk hadden."

Lees ook:Salah Edin komt met ultimatum voor Geert Wilders
Lees ook:Salah Edin krijgt 3000 euro van Wilders
Lees ook:Salah vs Geert – The Final
Lees ook:Manager lichtte Lange Frans op
Lees ook:Jay-Z onderscheiden door VN

4 reacties op “Salah Edin vs Geert Wilders

  1. JaY1

    Wat een domme actie.. Ik zeg WILDERS : “Get your facts & your act straight!”. Ben benieuwd wat voor stappen ze gaan ondernemen tegen Wilders. Wellicht een nieuw clip-offensief van Salah Edin met Wilders in de hoofdrol?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Joris

    Hey Nancy, welkom en succes! En kom soms een langs bij de alto’s. :)

    Pauw & Witteman gezien gisteravond? Edin dreigt Wilders aan te klagen als die zijn film niet online haalt, vanwege het oneigenlijke gebruik van zijn portret erin.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Nancy

    thx Joris :)

    ja gezien idd. Groot gelijk dat ie dat doet! Eerst zoveel heisa om die film van ‘em en dan zo’n gigantische blunder… politici… ‘t zijn niks meer dan slechte acteurs.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.