Win 'Notorious' de DVD

De veelbesproken film over het leven van een van de grootste hiphopartiesten aller tijden, Notorious B.I.G., zal vanaf deze maand op DVD verkrijgbaar zijn. Niet alleen werd Lil Kim hysterisch toen ze besefte hoe ze in de film werd neergezet (als maitresse in plaats van zijn grote liefde) ook zijn eigen zoon (slechts 4 maanden oud toen hij werd vermoord) speelt een kleine rol in de film, als de jonge Notorious.

Christopher ‘Notorious B.I.G.’ Wallace wordt in rest van de film gestalte gegeven door Jamal Woolard, die verrassend veel op de legende lijkt. Woolard, zelf ook rapper onder de naam Gravy, nam zes maanden stemlessen om de sound van B.I.G. onder de knieĆ«n te krijgen. Hij laat je als kijker kennismaken met de complexe persoonlijkheid van B.I.G., van rokkenjager tot onzekere vader en zeer geliefde zoon. Angela Bassett speelt de moeder en regisseur George Tillman Jr. kennen we van zijn eerder films zoals ‘Soul Food’, ‘Men of Honor’ en ‘Beauty Shop’.

De straatrelease van de DVD is op 30 september 2009 maar maak nu al kans op je eigen exemplaar door een mail te sturen met als het onderwerp Notorious.

Lees ook:Hoofdrolspeler Notorious B.I.G. biopic bekend!
Lees ook:Is Jay-Z niet heel schijnheilig?!
Lees ook:Trailer: Biggy’s biopic ‘Notorious’
Lees ook:Vader Chris Brown: ‘Iedereen maakt fouten’
Lees ook:Lil Wayne over jailtime in Rolling Stone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.