Hoofdrolspeler Notorious B.I.G. biopic bekend!

Eindelijk. Na duizenden audities, waarbij ook Westcoast-man Guerilla Black en zelfs Sean Kingston een gooi naar de hoofdrol deden, ging Jamal Woolard a.k.a. rapper Gravy er met de eer vandoor. Hij gaat Notorious B.I.G. spelen in 'Notorious'.

Biggy's moeder Violetta Wallace verklaarde waarom de MC uit Brooklyn haar zoon perfect zal vertolken in de langverwachte biopic.

"Biggy vinden was een zware taak en ik voel mij vereerd dat zoveel mannen auditie zijn komen doen voor de rol. Maar Jamal heeft met zijn warme persoonlijkheid, geweldig gevoel voor humor en prachtige smile mijn hart gewonnen. Ik ben erg blij dat hij Christopher op het grote scherm tot leven zal brengen."

Eat your heart out Guerilla Black and Sean Kingston! Verslagen door een mixtape MC.

Derek Luke (nu in de bios te zien in 'Definitely Maybe') gaat P. Diddy spelen, Anthony Mackie (naast Hillary Swank en good old Clint in 'Million Dollar Baby') kruipt in de huid van Tupac en Angela Bassett herself heeft al toegezegd de rol van Moeder Wallace voor haar rekening te nemen.

Opnames starten deze maand en zo als het er nu naar uitziet zal 'Notorious' begin volgend jaar in de bioscopen gaan draaien.

Vraag mij wel af waarom Diddy niet zichzelf gaat spelen. Te groot ego om net als iedereen auditie te doen? Of gewoon te pijnlijk om the rise and fall van zijn maatje opnieuw te herleven?

Lees ook:Eerste foto’s filmset B.I.G. biopic!
Lees ook:Win 'Notorious' de DVD
Lees ook:Diddy’s Danity Kane gereanimeerd
Lees ook:Juvenile skipt begrafenis dochter
Lees ook:Diddy bezoekt Lil Wayne in jail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.