Cd-presentatie Typhoon en New Cool Collective

Zilveren Harp Winnaar en taalvirtuoos Typhoon en Nederlands bekendste jazzcollectief New Cool Collective hebben de handen ineen geslagen voor de opname van een EP en daaropvolgend een gezamenlijk concert op 22 november in de Melkweg waarbij deze EP ook gepresenteerd zal worden.

Deze samenwerking is een vervolg op een bijzondere, eerdere samenkomst. Op 15 juli 2008 jl. gaven Typhoon en New Cool Collective namelijk al een eenmalig combi-concert in het Amsterdamse Paradiso. Deze samenwerking resulteerde in een opmerkelijke en spannende mix van verschillende muziekstijlen, die door pers en publiek bijzonder warm werd onthaald. Op 22 november verschijnt de Chocolade EP met daarop zeven tracks met gastbijdragen van Sticks, Rico, O-Dog en Giovanca. Meer info over de cd-presentatie op 22 november vindt je hier.

De Melkweg geeft jou en een vriend/vriendin de mogelijkheid om gratis bij deze avond aanwezig te zijn! Hoe? Beantwoord de volgende vraag: Hoe heet de nieuwe cd van New Cool Collective & Typhoon? Stuur je antwoord voor donderdag 18 november naar: [email protected] onder vermelding van New Cool Collective & Typhoon prijsvraag en wie weet sta jij op de gastenlijst voor deze avond.

Lees ook:Typhoon bij Raymann
Lees ook:Typhoon komt met verrassend optreden
Lees ook:Live album Boris
Lees ook:N.E.R.D. naar Nederland
Lees ook:Typhoon wint Zilveren Harp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.